Bruidstaarten / Sweet tables

 

 

 

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen!

Bij deze bijzonder dag vol met mooie herinneringen kan een taart tijdens het proost moment natuurlijk niet ontbreken. Maar hier zijn ontzettend veel mogelijkheden in. Van een klassieke bruidstaart tot aan een sweet table, een strakke taart of toch meer romantisch, wij denken graag met jullie mee!

 

Benieuwd naar wat inspiratie? Klik hier voor ons galerij.

 

Mijn werkwijze:

Graag kijk ik voor jullie eerst in de agenda of jullie gewenste datum nog beschikbaar is.

Om jullie een beetje op weg te helpen plannen we graag een afspraak, zo leren wij elkaar een beetje kennen en ik krijg ik impressie over hoe jullie bijzondere dag eruit komt te zien.

 

Tijdens dit gesprek bespreken we natuurlijk jullie wensen rondom de bruidstaart en/of sweet table. Niet alleen aan de buitenkant word ontzettend veel aandacht besteed maar uiteraard ook de smaak! Wij streven naar prachtig én smaakvolle taarten.

 

Na aanleiding van ons gesprek maak ik graag een passende offerte voor jullie die jullie via de e-mail ontvangen.

 

Sweet table:

Een sweet table is een leuke manier om je gasten te laten genieten van verschillende zoetigheden. Zo kan er bij een sweet table gekozen worden voor een aansnijd taartje die in het midden van de tafel staat, met daaromheen heerlijke lekkernijen. Ook kunnen alle zoetigheden op de taart afgestemd zijn, in bepaalde kleuren en/of thema's.

 

Op deze manier zijn jullie gasten vrij om meerdere zoetigheden en smaken te proeven. 

 

 

Contact:

Willen jullie weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie gewenste dag? Of hebben jullie andere vragen?

 

Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor jullie klaar om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken!